A K Dolven
I august 2020 var det åpning av A K Dolvens kunstprosjekt Untuned Bell på Rådhuskaia i Oslo. Meld deg på KOROs nyhetsbrev for for å få vite hva som skjer der du er! Foto: Alette Schei Rørvik

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vil du holde deg oppdatert på kunst det i offentlig rom? En gang i måneden sender vi ut nyhetsbrev med de siste nyhetene fra KORO! Det kan handle om kunstprosjekter over hele landet, aktuelle intervjuer, informasjon om arrangement, seminarer, om ledige kuratoroppdrag eller ledige stillinger i KORO.

Noen av de aktive kunstprosjektene våre for øyeblikket er for eksempel det nye regjeringskvartalet i Oslo, samlokalisering av samisk nasjonalteater Beaivváš, Samisk vgs og reindriftsskole i Kautokeino, NTNU Helgasetr i Trondheim og Evenes flystasjon i Nordland. Kanskje oppdager du nye kunstverk i nærheten av deg!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vår informasjon om deg vil bli holdt konfidensiell. KORO vil ikke dele, selge eller på annen måte gjøre tilgjengelig informasjonen din med tredjeparter eller andre selskap uten ditt samtykke med mindre dette er rettslig påkrevd, eller nødvendig for å levere en tjeneste du har bedt om.

Vil du vite mer om hvordan vi behandler personopplysninger, les vår personvernerklæring.

*Påkrevde felt.

Hva vil du motta informasjon om?